OPSLAGCAPACITEIT MAXIMALISEREN

En alles binnen handbereik.

Ondanks toenemende digitalisering worden veel documenten en objecten fysiek opgeslagen. Redenen zijn vaak de historische waarde, juridische achtergrond of snelle toegankelijkheid. Voor een efficiënte opslag vertrouwen steeds meer bedrijven op verrijdbare archiefkasten. Hiermee wordt de opslagcapaciteit van een ruimte maximaal benut. Dit resulteert in een veilige en compacte opslag tegen lage kosten.

b

ARCHIEFREKKEN

Archiefrekken vormen de basis voor een archief dat voortdurend door meerdere mensen wordt gebruikt. Bruynzeel archiefrekken van het type Sysco® zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, zodat het precies in alle beschikbare opslagruimtes past. Zelf rond pilaren, ventilatiekanalen en andere objecten.
+

VERRIJDBARE ARCHIEFKASTEN

De verrijdbare archiefkasten maken optimaal gebruik van de beschikbare ruimte door gebruik te maken van slechts één toegangspad. De opslagcapaciteit van uw archief wordt vrijwel verdubbeld.
*

DUBBELLAAGS VERRIJDBARE ARCHIEFKASTEN

Als het vloeroppervlak schaars is, maar er wel voldoende ruimte in de hoogte is, dan kan een etage worden toegevoegd aan het archiefsysteem. Hiermee wordt de archiefcapaciteit per vierkante meter vergeleken met verrijdbare archiefkasten verdubbeld.

EEN ARCHIEF EFFICIENT INRICHTEN

Efficiënt inrichten van de ruimte en toegankelijkheid gaan hand in hand bij een archief indeling. Met de keuze van de juiste opslag kan elke kubieke centimeter van de archiefruimte efficient worden ingezet en blijven alle documenten direct binnen handbereik. De adviseurs van Bruynzeel Storage Systems ondersteunen bij het maximaal benutten van de beschikbare archiefruimte en daarmee de perfecte archief indeling. Hierbij wordt rekening gehouden met deuren, ventilatiekanalen en andere obstakels.

Door statische kasten te vervangen door verrijdbare kasten, is er slechts 1 gangpad nodig om toegang te krijgen tot documenten en objecten. Hiermee wordt de opslagcapaciteit van een ruimte verdubbeld.

VERSCHILLENDE VORMEN VAN ARCHIEFOPSLAG OP EEN RIJTJE

De keuze voor een archiefsysteem is afhankelijk van de beschikbare ruimte, gewenste archief indeling, formaat van zaken die worden opgeslagen en het aantal mensen wat tegelijkertijd toegang moet hebben tot een archiefruimte. In het filmpje hiernaast is duidelijk te zien welke impact statische archiefrekken, verrijdbare archiefkasten en een 2-laags archiefsysteem hebben.

OPSLAG VAN EEN HISTORISCH ARCHIEF

Aan de archiefopslag van historische documenten worden speciale eisen gesteld. Zo zorgen ventilatiekanalen en filters voor een optimaal klimaat om het archief te beschermen tegen stof en schimmel. Niet alleen de archiefruimte maar ook de archiefkasten kunnen worden toegespitst op het optimaal bewaren van een historische archiefcollectie.

VERBRUIK TOT 98% MINDER ENERGIE MET BRUYNZEEL LED-VERLICHTING

Bruynzeel heeft een LED-systeem ontwikkeld voor verrijdbare opslagsystemen. Zodra een gangpad wordt geopend gaan de lichten in het geopende gangpad automatisch aan. Verlichting van de ruimte zelf wordt hiermee overbodig. Met deze eenvoudige toepassing kunt u uw energieverbruik en CO2 uitstoot in uw archief of depot aanzienlijk verminderen.

ARCHIEF VAN KATRINE MADSBJERG

SAMEN NIEUWE CREATIES BEDENKEN

We geloven in samenwerking en daarom werken we nauw samen met interieurontwerpers, kantoorvernieuwers en ook met onze klanten, zoals Adecco, Bosch, Deloitte, E.on, Kellogg’s en Siemens. Spacefulness® biedt ook u intelligente, ruimtebesparende oplossingen en vormt altijd een onderdeel van het grotere geheel. We bieden u multifunctionaliteit en flexibiliteit – perfect afgestemd op uw wensen en werkwijze. Onze Research & Development-afdeling en ons ervaren klantenteam zorgen ervoor dat we onze producten zodanig kunnen vormgeven en aanpassen dat we aan al uw wensen kunnen voldoen. Kies voor Bruynzeel en u kiest voor gegarandeerde kwaliteit en duurzaamheid. De Bruynzeel fabrieken zijn ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd.

Meer informatie nodig over de oplossingen van Bruynzeel Storage Systems?