DUBBELLAAGS VERRIJDBARE MUSEUMREKKEN

Een dubbellaags verrijdbaar systeem is een handige oplossing om op een beperkt vloeroppervlak maximale opslagcapaciteit te bereiken. Vaak wordt dit systeem in bestaande gebouwen ingezet om de beschikbare hoogte beter te kunnen gebruiken. Ook voor nieuw te bouwen depots is deze oplossing bijzonder geschikt, omdat de grootte van het gehele depot van begin af aan beperkt kan worden.

Het Compactus® DoubleDecker-systeem van Bruynzeel Storage Systems bestaat uit twee lagen verrijdbare museumrekken, een trap, een geïntegreerde verdieping en (indien gewenst) LED-gangpadverlichting. Als er een gangpad geopend wordt, bewegen de onderste en bovenste rekken tegelijk. De vloer van de eerste etage draagt uitsluitend het gewicht van de gebruiker.

MAXIMALE OPSLAGCAPACITEIT OP TWEE VERDIEPINGEN

Met verrijdbare museumrekken van Bruynzeel wint u tot 50% meer opslagruimte. Dubbellaagse museumrekken verdubbelen de capaciteit nog een keer. De werking is eenvoudig: schuif de rekken op zodat er een gangpad ontstaat op de plek waar je heen wil. Het systeem beweegt met een constante snelheid, onafhankelijk van de belasting.

VEILIGHEID

Met behulp van fotocellen stoppen de wagens direct als een gebruiker het systeem probeert te verschuiven, terwijl iemand anders in een gangpad staat.

PRIVACY

Elektrisch verrijdbare rekken kunnen met een PIN-code of RFID-chip beveiligd worden.

TOEGANG

Met behulp van de bijpassende software kan per gangpad ingesteld worden welke medewerkers of afdelingen toegang hebben.

EENVOUDIGE BEDIENING EN VEILIG GEBRUIK

DUBBELLAAGS VERRIJDBARE MUSEUMREKKEN

Dubbellaags verrijdbare museumrekken zijn bijzonder geschikt voor de opslag van collecties. Door de inzet van verschillende elementen zoals schilderijrekken, lades enz. is er voldoende ruimte voor huidige en toekomstige collecties.

DUBBELLAAGS VERRIJDBARE ARCHIEFREKKEN

Ook voor een klassiek archief kunnen de dubbellaags verrijdbare kasten een passende oplossing bieden. Hier is voldoende plek voor ordners, hangmappen, archiefdozen en nog veel meer.

MONTAGE EN SERVICE

De opslagoplossingen van Bruynzeel Storage Systems zijn een goede investering in het langdurig behoud van collecties. Natuurlijk wilt u lang plezier hebben van deze investering en erop kunnen vertrouwen dat de systemen ook na vele jaren nog goed functioneren. Daarom zorgen wij ervoor dat een team van experts de installatie verzorgt en bieden wij u de mogelijkheid een servicecontract af te sluiten.

SAMEN NIEUWE OPLOSSINGEN BEDENKEN

We geloven in samenwerking en daarom werken we nauw samen met interieurontwerpers, kantoorvernieuwers en ook met onze klanten, zoals Adecco, Bosch, Deloitte, E.on, Kellogg’s en Siemens. We bieden u multifunctionaliteit en flexibiliteit – perfect afgestemd op uw wensen en werkwijze. Onze Research & Development-afdeling en ons ervaren Customer Service Team zorgen ervoor, dat we onze producten zodanig kunnen vormgeven en aanpassen dat we aan al uw wensen voldoen. Kies voor Bruynzeel en u kiest voor gegarandeerde kwaliteit en duurzaamheid. De Bruynzeel fabrieken zijn ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd.

Meer informatie nodig over de oplossingen van Bruynzeel Storage Systems?