Opslag in de gezondheidszorg loopt uiteen van dossiers en röntgenfoto’s tot de opslag van medicijnen. Elke opslag stelt andere eisen aan bijvoorbeeld draagkracht, toegankelijkheid en indeling. Bruynzeel Storage Systems biedt een breed assortiment op maat gemaakte opslagmiddelen die uitermate geschikt zijn voor de gezondheidszorg.

TERUGWINNEN VAN RUIMTE MET VERRIJDBARE KASTEN

Wenst u uw medicijnen centraal op te slaan maar denkt u onvoldoende ruimte ter beschikking te hebben? Verrijdbare kasten van Bruynzeel benut u de beschikbare ruimte optimaal. En de systemen kunnen volledig naar wens ingericht worden. Bijvoorbeeld met lades in verschillende hoogtes en dieptes. En met een centrale vergrendeling sluit u het hele systeem in één handeling af.

De verrijdbare rekken van Bruynzeel zorgen voor een beter beheer van de voorraad en meer efficiëntie omdat het steeds groeiende aantal verkrijgbare producten op logische en efficiënte wijze wordt opgeslagen.

 • Het systeem wordt naar wens ingericht, bijvoorbeeld met lades in verschillende hoogtes en dieptes.
 • Met het centrale vergrendelingssysteem sluit u het hele systeem in één keer af.

OPSLAG VAN MEDISCHE DOSSIERS

De bewaartermijn van patiëntendossiers is wettelijk bepaald. Het komt dagelijks voor dat dossiers die al jaren opgeborgen zijn opnieuw geraadpleegd dienen te worden. Overzichtelijke opslag is daarom van het grootste belang. En met de huidige ontwikkeling van het digitale patiëntendossier wilt u niet meer ruimte dan strikt noodzakelijk vrijmaken voor de opslag van medische dossiers.

Voor een efficiënte opslag van medische dossiers gebruiken ziekenhuizen en artsenpraktijken verrijdbare rekken. Niet alleen medische dossiers, maar ook röntgenfoto’s, SEH-dossiers en mammogrammen worden zo efficiënt opgeslagen. Deze vorm van opslag bespaart ruimte en kosten. Behalve verrijdbare opslag biedt Bruynzeel ook een breed aanbod statische kasten.

VOORKOM BACTERIËLE BESMETTING

Onze vaste en verrijdbare rekken kunnen worden afgewerkt met een speciale antimicrobiële poedercoating. Ideaal voor de opslag van objecten die extra beschermd moeten worden tegen allerlei bacteriën zoals E. coli, MRSA, Listeria enz. De antimicrobiële poedercoating maakt deel uit van een tweedegraads afweer en minimaliseert het risico op kruisbesmetting.

De coating is geen vervanging van goede schoonmaakprocedures, maar biedt gebruikers van onze producten de gemoedsrust dat er alles aan wordt gedaan om een hygiënische werkomgeving te bevorderen.

OLV Ziekenhuis, Aalst

Het OLV ziekenhuis te Aalst heeft vrijwel continu te kampen met plaatsgebrek, met name voor de opslag van medisch materiaal.

De oplossing
Door het plaatsen van verrijdbare opslagsystemen werd de opslagcapaciteit verdubbeld. Het Compactus® Dynamic opslagsysteem is gedeeltelijk ingericht met legborden en gedeeltelijk met laden en manden voor de opslag van kleine objecten. De modulaire manden worden op meerdere afdelingen gebruikt. Bovendien zijn er speciale uittrekbare hangkaders op maat ontworpen waarin de modulaire manden met zwaardere goederen (bvb Baxters) kunnen worden geplaatst.

Het OLV ziekenhuis draagt ergonomie en veiligheid hoog in het vaandel en dus werd er gekozen voor een elektrisch aangedreven opslagsysteem.

  “Ik was meteen overtuigd dat we onze opslagcapaciteit drastisch konden vergroten dankzij dit mobiel rekken systeem.”

  Jan De Veylder

  Programmamanager op het operatiekwartier OLV Ziekenhuis Aalst

  Wilt u graag weten wat verrijdbare opslagsystemen voor u kunnen betekenen?
  Neem gerust contact met ons op. We leggen u graag uit hoe onze opslagsystemen werken.

  SAMEN NIEUWE CREATIES BEDENKEN

  We geloven in samenwerking en daarom werken we nauw samen met interieurontwerpers, kantoorvernieuwers en ook met onze klanten, zoals Adecco, Bosch, Deloitte, E.on, Kellogg’s en Siemens. Spacefulness® biedt ook u intelligente, ruimtebesparende oplossingen en vormt altijd een onderdeel van het grotere geheel. We bieden u multifunctionaliteit en flexibiliteit – perfect afgestemd op uw wensen en werkwijze. Onze Research & Development-afdeling en ons ervaren klantenteam zorgen ervoor dat we onze producten zodanig kunnen vormgeven en aanpassen dat we aan al uw wensen kunnen voldoen. Kies voor Bruynzeel en u kiest voor gegarandeerde kwaliteit en duurzaamheid. De Bruynzeel fabrieken zijn ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd.

  Meer informatie nodig over de oplossingen van Bruynzeel Storage Systems?