Met ladekasten van Bruynzeel kunt u overzichtelijke en eenvoudig toegankelijke opbergruimte creëren.

ALTIJD EEN GESCHIKT LADEKAST

Of u nu cd’s of dvd’s wilt opbergen of kantoorbenodigdheden, geneesmiddelen of waardevolle objecten, er is een geschikt ladekastensysteem voor iedere vereiste. Flexibel, toegankelijk en veilig. Bruynzeel ladekasten kunnen worden gebruikt in combinatie met archiefrekken, bibliotheekrekken en kantoorkasten. Daarnaast kunnen ladekasten verrijdbaar worden gemaakt door montage in verrijdbare kantoorkasten of verrijdbare archiefkasten. In één kastensysteem kunnen laden worden toegepast van verschillende hoogtes en/of kunnen lades worden gecombineerd met andere accessoires en legborden.

VERSCHILLENDE SOORTEN LADEKASTEN

Bruynzeel Storage Systems levert diverse soorten ladekasten: standaard, platte ladekasten, ladekasten voor prints en media ladekasten.

551-ladekasten

551-Ladekasten_Bruynzeel-Storage-Systems

Ladekasten met 551-lades

Deze 551-lades zijn modulair ontworpen, waardoor ze voor veel verschillende toepassingen geschikt zijn.
De lades kunnen worden gebruikt in statische Sysco® stellingen, verrijdbare Compactus® kasten en kunnen zelfs achter deuren worden geplaatst.

Ladekasten met platte lades

Platte-lades_01_Bruynzeel-Storage-Systems

 

 

Tekeningen of kwetsbare objecten kunnen veilig worden opgeborgen in extra grote lades met een groot, plat oppervlak. Om beschadigingen te voorkomen is het mogelijk om de complete lade uit de kast te halen.

Ladekasten voor prints

Lades-voor-prints_01_Bruynzeel-Storage-Systems

Deze ladekasten zijn ideaal voor het opbergen van tekeningen en prenten. De kasten kunnen ook op verrijdbare wagens worden geplaatst om de ruimte optimaal te benutten.

Media ladekasten

Voor het opbergen van cd’s, dvd’s, tijdschriften en kantoorbenodigdheden.

  • Diepte: 300, 320, 350, 370, 390, 400, 450 mm
  • Lengte: 800, 1000, 1200 mm
  • Hoogte: 130 mm
  • Draagvermogen: 35 kg/m

SAMEN NIEUWE CREATIES BEDENKEN

We geloven in samenwerking en daarom werken we nauw samen met interieurontwerpers, kantoorvernieuwers en ook met onze klanten, zoals Adecco, Bosch, Deloitte, E.on, Kellogg’s en Siemens. Spacefulness® biedt ook u intelligente, ruimtebesparende oplossingen en vormt altijd een onderdeel van het grotere geheel. We bieden u multifunctionaliteit en flexibiliteit – perfect afgestemd op uw wensen en werkwijze. Onze Research & Development-afdeling en ons ervaren klantenteam zorgen ervoor dat we onze producten zodanig kunnen vormgeven en aanpassen dat we aan al uw wensen kunnen voldoen. Kies voor Bruynzeel en u kiest voor gegarandeerde kwaliteit en duurzaamheid. De Bruynzeel fabrieken zijn ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd.

Meer informatie nodig over de oplossingen van Bruynzeel Storage Systems?