Schilderijen worden meestal opgeslagen in speciaal ontworpen schilderijrekken. Met drie soorten en zeven verschillende opties heeft Bruynzeel de perfecte oplossing voor de opslag van uw waardevolle en onvervangbare collectie schilderijen.

SPECIFICATIES

  • De schilderijrekken zijn volledig voorzien van een epoxycoating
  • ArteStore-schilderijrekken kunnen op maat worden gemaakt

SCHILDERIJREKKEN IN VERSCHILLENDE VARIANTEN

Met Bruynzeel hebt u de keuze uit drie uittrekbare schilderijrekken, drie verrijdbare schilderijrekopties en vaste schilderijrekken

  1. Uittrekbare schilderijrekken hebben als voordeel dat de schilderijen eenvoudig toegankelijk zijn terwijl de ruimte zeer efficiënt benut wordt. Indien u een schilderij wilt bezichtigen, wordt slechts één schilderijrek in beweging gebracht.
  2. Verrijdbare schilderijrekken, ook wel Compactus® ArteStore schilderijrekken genoemd, maken optimaal gebruik van de beschikbare ruimte door gebruik te maken van slechts één toegangspad. De verrijdbare rekken kunnen afzonderlijk of met meerdere tegelijk worden verplaatst, zodat waar nodig een gangpad ontstaat en u de opslagcapaciteit vrijwel verdubbelt.
  3. Vaste schilderijrekken worden onder andere toegepast bij transito- en quarantaineopslag en opslag bij kunstuitleen.

Voor grote doeken bieden tapijtrekken een functionele oplossing.

Hangende schilderijrekken, Artestore Penda

Hangende schilderijrekken bewegen nagenoeg trillingsvrij en zijn uitermate stabiel. Ze bieden het voordeel dat het vloeroppervlakte niet onderbroken wordt door rails. Dit is van belang indien het vloeroppervlakte tevens een transportroute is. De afmetingen van de gaaswanden wordt afgestemd op de afmetingen van de objecten en de beschikbare ruimte.

Schilderijrekken op rails, Artestore Terra

Schilderijrekken op rails bewegen nagenoeg trillingsvrij en zijn uitermate stabiel. Een staalconstructie is zelden noodzakelijk, aangezien de geleiderails aan het plafond geen gewicht dragen. Bij dit systeem worden de afmetingen van de gaaswanden afgestemd op de afmetingen van de objecten en de beschikbare ruimte. Tevens bestaat de mogelijkheid om de rails in de betonvloer te integreren, waarbij de bovenzijde van de rails gelijk is aan de vloer.

Rijdende schilderijrekken, Artestore Rota

Indien maatwerk geen hard criterium is biedt dit systeem een kosten efficiënte oplossing. De mate van trillingsvrij bewegen is afhankelijk van de staat van de ondergrond. Het systeem is in standaard afmetingen leverbaar.

SAMEN NIEUWE CREATIES BEDENKEN

We geloven in samenwerking en daarom werken we nauw samen met interieurontwerpers, kantoorvernieuwers en ook met onze klanten, zoals Adecco, Bosch, Deloitte, E.on, Kellogg’s en Siemens. Spacefulness® biedt ook u intelligente, ruimtebesparende oplossingen en vormt altijd een onderdeel van het grotere geheel. We bieden u multifunctionaliteit en flexibiliteit – perfect afgestemd op uw wensen en werkwijze. Onze Research & Development-afdeling en ons ervaren klantenteam zorgen ervoor dat we onze producten zodanig kunnen vormgeven en aanpassen dat we aan al uw wensen kunnen voldoen. Kies voor Bruynzeel en u kiest voor gegarandeerde kwaliteit en duurzaamheid. De Bruynzeel fabrieken zijn ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd.

Meer informatie nodig over de oplossingen van Bruynzeel Storage Systems?