Veel Store Managers worden geconfronteerd met de uitdaging om over voldoende voorraad te beschikken zonder inbreuk te maken op de verkoopoppervlakte. Ontdek onze innovatieve opslagoplossingen om de ruimte van uw winkel te optimaliseren en daarmee meer verkoopoppervlakte te creëren.

Optimaliseer uw magazijnruimte
Verrijdbare magazijnstellingen zal u toelaten iedere vierkante meter te optimaliseren ten behoeve van uw voorraad. De verrijdbare magazijnstellingen maken optimaal gebruik van de beschikbare ruimte door gebruik te maken van slechts één toegangspad. De verrijdbare magazijnstellingen kunnen afzonderlijk of met meerdere tegelijk worden verplaatst, zodat daar waar nodig een gangpad ontstaat en u de opslagcapaciteit van het magazijn vrijwel verdubbeld.

Optimaliseer de ruimte van uw verkoopgebied
Integreer verrijdbare magazijnstellingen in uw verkoopgebied en creëer daarmee directe toegankelijkheid tot uw voorraad. De opslagsystemen van Bruynzeel zijn leverbaar in verschillende kleuren en materialen en kunnen daarmee op harmonische wijze worden geïntegreerd met uw winkelinterieur. Trek uw magazijn onopvallend door naar uw verkoopoppervlakte en maak uw voorraad daarmee direct toegankelijk voor uw medewerkers en klanten zoals wij hebben gedaan voor Chausport in Frankrijk.