PERS

Ons persteam werkt graag samen met journalisten om boeiende, unieke verhalen te delen. Neem gerust contact met ons op door een e-mail te sturen naar: marketing@bruynzeel.org.

Hoofdkantoor
Industrieterrein 7
5981NK Panningen
Nederland

 

Emailadres
marketing@bruynzeel.org

Telefoonnummer
+31 77 306 9000

De structuur van ons bedrijf

De geschiedenis van Bruynzeel begint met de oprichting in 1897. Onze ervaring met opslagoplossingen gaat terug naar 1953, toen Bruynzeel startte met het leveren van houten stellingen. In 1970 werden de eerste stalen, verrijdbare legbordstellingen ontwikkeld en met succes op de markt gebracht. Daarmee werd een nieuw tijdperk ingeluid waarin we onze klanten helpen met het efficiënt gebruik van opslagruimte en het bewaren van hun waardevolle documenten en collecties.

Vandaag de dag biedt Bruynzeel Storage Systems een compleet assortiment aan van stateof- the-art opslagoplossingen in meerdere klantsegmenten, waaronder archief, museum en bibliotheek. Onze creativiteit gebruiken we om onze ervaring toe te passen in nieuwe segmenten en geografische regio’s uit te breiden.

Als wereldwijde ontwikkelaar producent, adviseur en installateur beschikt Bruynzeel Storage Systems over een uitzonderlijk kennis- en expertiseniveau dat wordt gedeeld met en onderhouden door ons uitgebreide netwerk van klanten, segmentdeskundigen, architecten en ontwerpers wereldwijd.

History - Bruynzeel Storage Systems

Het hoofdkantoor en de productiefaciliteit van het bedrijf bevinden zich op één locatie in Panningen, Nederland, met een oppervlakte van 28.700 m2. De productiefaciliteit is de beste in zijn soort door een hoge mate van automatisering.

Bruynzeel Storage Systems levert zijn diensten en producten in negen Europese landen via eigen verkoopkantoren en wereldwijd via een netwerk van dealers in vijftig landen. Deze commerciële teams worden bijgestaan door een ervaren team van projectmanagers en specialisten die de behoeften en zakelijke vraagstukken van onze klanten kunnen vertalen naar ultieme oplossingen en zorgen voor een vlekkeloze uitvoering van elk afzonderlijk project.

Bruynzeel helpt met teelt van groenten in gebouwen in Parijs

Bruynzeel helpt met teelt van groenten in gebouwen in Parijs

Panningen (NL), 16 maart 2022 Bruynzeel helpt met teelt van groenten in gebouwen in Parijs Bruynzeel Storage Systems, de Europese marktleider in ruimtebesparende opslagsystemen, levert aan het Franse bedrijf Champerché verrijdbare opslagsystemen voor de teelt van...

Lees meer
Bruynzeel Storage Systems neemt Amerikaans RDT Concepts over

Bruynzeel Storage Systems neemt Amerikaans RDT Concepts over

Bruynzeel Storage Systems neemt Amerikaanse distributeur in opslagsystemen over Overname van RDT Concepts met sterke marktpositie in Amerikaanse Mid-West PERSBERICHT De Europese marktleider in mobiele opslagsystemen, Bruynzeel Storage Systems met hoofdkantoor en...

Lees meer
Safety Master: veiligheid opnieuw gedefinieerd

Safety Master: veiligheid opnieuw gedefinieerd

Volgens de Dikke van Dale betekent veiligheid: het veilig zijn, iets in veiligheid brengen. Dit hebben wij bij Bruynzeel Storage Systems hoog in het vaandel staan. Wij voelen ons verantwoordelijk voor het beschermen van de gebruikers en de items die worden opgeslagen...

Lees meer
Werken in het “nieuwe normaal”

Werken in het “nieuwe normaal”

Dit jaar heeft veel veranderingen teweeggebracht, waaronder het 'nieuwe normaal'. Regeringen over de hele wereld introduceren ‘de 1,5 meter samenleving’, om zo contact tussen mensen te minimaliseren. Dit ‘nieuwe normaal’ zorgt er, naast de sociale aanpassingen, ook...

Lees meer

Download beeldmateriaal