Skåne University Hospital, Zweden

De chirurgischafdeling van het Skåne University Hospital in Malmö is voorzien van een nieuw verrijdbaar opslagsysteem Compactus® Original XT.

Het nieuwe opslagsysteem verving een bestaand, verouderd systeem. In het vorige systeem werden diverse materialen, medische gereedschappen en accessoires van diverse afdelingen opgeslagen. Dat betekende dat personeel soms op elkaar moest wachten, wat niet bevorderlijk was voor de effectiviteit van de werkzaamheden op de afdeling anesthesie.

Om werkzaamheden efficiënt te laten verlopen is er nu gekozen om de opslag van de afdeling anesthesie te verplaatsen naar een andere ruimte.

Het roze opslagsysteem begint met een vast, niet verrijdbaar gedeelte, waar personeel altijd snel toegang heeft tot bepaalde materialen. In de andere secties worden instrumenten, schroeven, platen, pennen en prothesen opgeslagen. In het blauwe systeem zijn alle andere medische middelen opgeslagen. 

Speciale oplossingen

Er zijn ook enkele speciale oplossingen geïnstalleerd. Eén daarvan is een vakkenkast, waar het personeel langere voorwerpen kan opslaan. De automatische deuropener werd op één van de voorpanelen geplaatst.

 

 

Wilt u meer weten over onze opslagoplossingen voor de gezondheidszorg?