SERVICE

b

LEASING

Het is mogelijk een opslagsysteem van Bruynzeel Storage Systems te leasen. U betaalt een periodiek vast bedrag zonder initiële investering. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

s

DIRECT SERVICE

Bel tijdens kantooruren:

NL: 077-306 9000
BE: 02-479 42 42

SERVICE CONTRACTS

Een Bruynzeel opslagsysteem is een goede investering. Terecht dat u de zekerheid wil dat uw systeem nog lang in optimale staat blijft. Om die reden bieden wij diverse servicecontracten aan.

Bruynzeel Storage Systems biedt u verschillende contracten aan waarmee uw opslagsysteem optimaal wordt onderhouden. De basis voor elk contract is onze fabrieksgarantie. Vervolgens kunt u eenvoudig een 2-, 3-, of 4-sterren servicecontract kiezen. Als u specifieke wensen heeft dan kunnen wij individuele afspraken vastleggen in een 5-sterren contract.

VERKLARING SERVICEPICTOGRAMMEN

WELK SERVICECONTRACT?

Dat hangt er vooral vanaf hoeveel technisch werk u zelf wilt of kunt doen. Daarnaast bepalen de omvang, de uitvoering en het gebruik van uw systeem de service die nodig is. Verder moet rekening worden gehouden met de wetgeving, frequentie van toegang tot de opslag en hoe belangrijk dit voor u is. Bij de aanschaf van een systeem, adviseren wij u vrijblijvend over de mogelijkheden. Bent u reeds in het bezit van een Bruynzeel systeem? Ook dan adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

DE BELANGRIJKSTE VERSCHILLEN

Voor alle contracten geldt dat de standaard voorrijkosten, het arbeidsloon en de onderdelen voor de aandrijving van het opslagsysteem afgedekt zijn. De verschillen zitten in de reactietijd, de kosteloze beschikbaarheid van upgrades en het wel of niet uitvoeren van een jaarlijkse inspectie zonder extra kosten. Het vijf-sterren contract biedt bovendien de mogelijkheid individuele afspraken te maken voor ene optimale ondersteuning.

FABRIEKSGARANTIE

Standaard geldt op Bruynzeel systemen een garantietermijn van 12 maanden, of langer indien wettelijk bepaald. Op de rails en wielen verleent Bruynzeel een garantietermijn van 20 jaar. De enige voorwaarde is dat het onderhoud aan het systeem is uitgevoerd volgens de richtlijnen. Deze staan omschreven in het instructieboek. U kunt ervoor kiezen dit onderhoud zelf uit te voeren of uit te besteden. Een servicecontract is dan de gemakkelijkste optie.

Onderhoud zelf uitvoeren

Onze installateur geeft direct na de installatie een korte uitleg met betrekking tot de belading en belasting van het systeem. Een volledige training voor het gebruik van het systeem helpt ervoor te zorgen dat uw eigen personeel het opslagsysteem optimaal kan benutten. De training geeft inzicht in de werking, de verschillende instellingsmogelijkheden en het onderhoud aan uw opslagsysteem. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Onderhoud uitbesteden

Het onderhoud aan uw opslagsysteem liever uitbesteden? Dat kan. Met een Bruynzeel servicecontract weet u zeker dat uw opslagsysteem op regelmatige basis wordt nagekeken. Er zullen controles worden uitgevoerd om de werking en de veiligheid van het systeem te testen. Benodigde reparaties worden zonder meerkosten uitgevoerd.

Voor elektrisch aangedreven systemen zorgt Bruynzeel voor het naleven van EN 15095 als onderdeel van de overeenkomst.

Meer informatie nodig over de oplossingen van Bruynzeel Storage Systems?

KWALITEIT

Voordat een Bruynzeel opslagsysteem de fabriek verlaat, ondergaat elk onderdeel een kwaliteitscontrole. De installatie wordt vervolgens verricht door gecertificeerde installateurs. Op deze manier streven wij naar hoogstaande kwaliteit. Toch zijn verstoringen van de werking van onze systemen nooit volledig uit te sluiten. Daarom bieden wij u het comfort van een aantal verschillende servicecontracten.