We organise your space’. Dat is wat ons inspireert en waar wij voor staan.

Wij maken de beste opslagoplossingen voor kantoren, archieven, bibliotheken en (museum)depots. Als producent, adviseur en installateur zijn wij trendsetter in de ontwikkeling van ruimtebesparende archiverings- en opslagsystemen. Bruynzeel verkoopt in 9 Europese landen via eigen verkoopkantoren en heeft een wereldwijd netwerk van distributeurs in 43 landen in Europa, Amerika, Azië en Australië.

De productie van onze systemen bevindt zich in Panningen. De productiefaciliteit beslaat een oppervlakte van 28.000 m2.

Vanwege het vertrek van onze collega zijn we voor onze afdeling Quality, Environment, Safety en Health (QESH) op zoek naar een

 

QESH Manager

INGEVULD

 

met passie en empathie voor het vakgebied en die de organisatie uitdaagt naar een hoger niveau.

 

Wat verwachten we van je?

In je rol als manager ben je verantwoordelijk voor het kwaliteit en milieu beleid binnen de Bruynzeel Storage Group. Wij zitten in de fase van verdere professionalisering waarin de basis voor het kwaliteit en milieubeleid gelegd is en we nu op groepsniveau het beleid willen implementeren en de verbinding willen maken tussen de verschillende werkmaatschappijen.

Wij verwachten van jou dat je dit proces gaat vormgeven. Je ontwikkelt daarvoor een stappenplan waarin we dit uitrollen en waarin jij de kartrekker bent en nauw samenwerkt met het lokale management.

 

Je stuurt de productievestiging en de verkoopkantoren aan bij de uitvoering van de strategie op deze gebieden, inclusief de bijbehorende ISO certificeringen (ISO 9001 en 14001).
Naast de verantwoordelijkheid voor het kwaliteit en milieu beleid draag je zorg voor de ontwikkeling en implementatie van het Arbo beleid bij de productievestiging in Panningen.

Wij willen continue verbeteren. Dat betekent dat je daarin een belangrijke bijdrage levert. Ook in het scheppen van de voorwaarden hiervoor. Je neemt verbeterprojecten onder jouw hoede en coördineert deze projecten. Dat kan zijn op het gebied van processen als op het gebied van producten.

Het spreekt voor zich dat je regelmatig audits houdt (zowel in- als extern) bij leveranciers, productie en verkoop.

Je hebt een eigen budgetverantwoordelijkheid en bewaakt de planning en realisatie van de prestaties aan de hand van KPI’s.

Wij verwachten ook van je dat je gevraagd en ongevraagd advies uitbrengt over innovatieve ontwikkelingen.

Je rapporteert aan de COO en geeft leiding aan 3 medewerkers

 

Wat heb je in huis?

Naast je passie voor je vakgebied heb je

  • Een opleiding op minimaal HBO niveau, aangevuld met vakgerichte opleidingen
  • Minimaal 4-5 jaar ervaring op het gebied van zowel Kwaliteit- als Milieu- en Arbomanagement
  • Je bent bereid te reizen
  • Je bent communicatief sterk en spreekt naast Nederlands ook Engels en eventueel Duits en bij voorkeur ook Frans (pre);
  • Je bent een hands-on type die mensen in beweging krijgt (en soms najaagd), een teamplayer die flexibel is, pragmatisch (waar nodig) en oplossingsgericht en dienstverlenend.


Wat bieden wij je?

Bij ons ben je een volwaardige gesprekspartner in wat we willen en wat we doen. We zijn een familiaire organisatie waar we dagelijks met veel passie ons werk verrichten. En ja, er zijn hobbels, maar die gaan we samen over. In je werk krijg je alle vrijheid om binnen je eigen expertise je ding te doen. Samen met je collega’s. Nog meer redenen om bij ons te werken? We zijn een mooi bedrijf met een prachtig product waarbij een deel van de productie is gerobotiseerd.

Daarnaast bieden we je een prima arbeidsvoorwaardenpakket wat aansluit in de markt.

 

Interesse?

Denk je je bij ons verder te kunnen ontwikkelen reageer dan naar Cynthia (hr@bruynzeel.org).

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die wel in deze functie past? Gun hem/haar  die mooie baan en deel deze vacature.

Bezoek ook ons bedrijf op https://bruynzeel-storage.com.

 

Acquisitie of elke andere vorm van contact betreffende deze vacature wordt niet gewaardeerd en niet in behandeling genomen.