Op maandag 11 en dinsdag 12 juni 2018 vinden in Venlo de jaarlijkse archiefdagen plaats van de Koninklijke Vereniging van Archivarissen in Nederland. Naast een inspirerend programma vol van actuele ontwikkelingen en uitdagingen, worden er aantrekkelijke nevenactiviteiten aangeboden die deze dagen tot een must voor elke archivaris en informatiespecialist maken.

Op dinsdagmiddag zijn de deelnemers van harte uitgenodigd voor een bedrijfsbezoek aan Bruynzeel Storage Systems in Panningen. Graag laten we zien hoe wij na een grondige inventarisatie van de wensen en eisen van de toekomstige gebruikers een eerste advies voor de archiefinrichting uitwerken en vervolgens samen met de klant het definitieve ontwerp bepalen. Daarna worden de ruimtebesparende opslagsystemen ontwikkeld, geproduceerd en in het gewenste land geïnstalleerd.

Tijdens de rondleiding “Grenzeloze ruimte, ruimtelijke Grenzen” neemt u een kijkje op het hoofdkantoor en in de 28.000 m2 grote productiefaciliteit van Bruynzeel. Ervaar zelf hoe het internationale team achter de schermen werkt aan opslaglossingen die de grenzen van ruimte opzoeken en zie met eigen ogen hoe bovenstaande stappen worden uitgevoerd.

Aanmelden voor deze excursie kan tijdens de archiefdagen.