DOWNLOADS

BROCHURES

Hieronder staan de actuele brochures van Bruynzeel Storage Systems. Klik op de afbeelding om een brochure als PDF te downloaden.

EBOOKS EN WHITEPAPERS

Medewerkers van Bruynzeel Storage delen graag hun kennis op het blog. Daarnaast bieden we hieronder enkele ebooks en whitepapers kostenloos aan. Klik op de covers om deze te downloaden.

Whitepaper_Een-efficiente-opslagruimte-creeren

Whitepaper 'Een efficiënte opslagruimte creëren'

Bij het inrichten van een archief komt veel kijken. Hoe kunt u de ruimte optimaal benutten, zijn er speciale veiligheidseisen? En welke opslagsystemen zijn er op de markt? Met deze whitepaper geven we u tips  om uw opslagruimte zo slim mogelijk in te richten.

LEAFLETS

Hieronder staan de actuele leaflets van Bruynzeel Storage Systems. Klik op de afbeelding om het leaflet als PDF te downloaden.

TECHNISCHE DATASHEETS VOOR ARCHITECTEN EN PLANNINGSBUREAUS

De opslagoplossingen van Bruynzeel Storage Systems worden per klant op maat gemaakt. Standaardafmetingen en productdetails worden uitgelegd in de volgende technische datasheets. Speciale afmetingen en oplossingen worden op verzoek in eigen huis ontwikkeld.

Voor een optimale samenstelling en voorbereiding van offertes raden wij u aan contact met ons op te nemen. Onze medewerkers helpen u graag bij het ontwerpen van oppervlakte- en kostenefficiënte oplossingen voor uw klanten.

TECHNISCHE DATASHEETS MET DYNAMIC II

De Compactus® Dynamic II is de allernieuwste generatie in de markt van ruimtebesparende opslagsystemen, uitgerust met de meest innovatieve en gebruiksvriendelijke functies.

Dit elegante opslagsysteem is op alle vlakken baanbrekend:

  • Vernieuwd, gebruiksvriendelijk bedieningspaneel
  • Inclusief Dynamic II App
  • Extra veiligheids- en beveiligingsfuncties

IN DE PERS

Meer informatie nodig over de oplossingen van Bruynzeel Storage Systems?