DE OPSLAGOPLOSSING DIE PAST BIJ UW KANTOORSITUATIE

Van statische kantoorkasten tot aan unieke multifunctionele en ruimtebesparende oplossingen.

Het kantoor zoals we dat tot voor kort kenden, is passé. Kantoren digitaliseren papierstromen, werkplekken worden flexibel en veel bedrijven introduceren het clean desk policy. Dit resulteert in een verandering in de opslagbehoefte van de kantoormedewerker. Bruynzeel biedt de oplossing die bij uw kantoorsituatie past; van statische kantoorkasten tot aan unieke multifunctionele en ruimtebesparende oplossingen.

b

KANTOORKASTEN

Een opgeruimd kantoor oogt en werkt prettig. Daarom biedt Brunzeel een aanbod van op maat gemaakte kantoorkasten. Verkrijgbaar in verschillende afmetingen, materialen en manieren van afsluiten.
+

VERRIJDBARE KANTOORKASTEN

Onze verrijdbare kantoorkasten kunnen naar wens worden voorzien van bijvoorbeeld lockers en een garderobe. In een flexibel kantoor biedt deze oplossing een centrale plek in het kantoor voor de opslag van persoonlijke eigendommen.

ACCESSOIRES

Geef uw kantoorkasten een individuele touch met ons uitgebreide assortiment hoge kwaliteit accessoires. De accessoires zijn geschikt voor vaste- en verrijdbare kantoorkasten en in verschillende maten beschikbaar.

WIN 50% KANTOORRUIMTE MET VERRIJDBARE KANTOORKASTEN

Een verrijdbaar opslagsysteem heeft slechts één toegangspad nodig, waardoor u over 50% meer ruimte beschikt ten opzichte van traditionele opbergkasten. En aangezien minder vierkante meters ook betekent dat u kosten bespaart op het gebied van verlichting, schoonmaak en beveiliging, biedt deze vorm van kantoorinnovatie u ook een duurzaam voordeel.
We denken graag dat dingen blijven zoals ze zijn, maar intussen is verandering de enige constante. Download het gratis eBook “Panta Rhei” en ontdek hoe de veranderingen in de wereld en de samenleving ons werk en onze werkplek beïnvloeden en hoe we daar nu al op kunnen inspelen.

Ja, ik wil graag het gratis eBook Panta Rhei ontvangen

HOE MEDEWERKERS ZICH THUIS VOELEN IN EEN KANTOOR

Timothy Jensen werkt bij het Jacob Jensen Design bureau. Dit ontwerpbureau werkt onder andere voor merken zoals Jabra en Bang en Olufsen. Voor Bruynzeel Storage Systems ontwierp het bureau het SHADE design. In tien korte filmpjes vertelt Timothy zijn visie op het design, de inrichting en het gevoel in een kantoor.

KANTOOR VAN ADO NIKA

“Dit systeem bleek ideaal omdat we op een relatief klein oppervlak heel veel aktes kunnen opslaan.”

Ado Nika
Advocaat Pfefferle Helberg

Meer informatie nodig over de oplossingen van Bruynzeel Storage Systems?