OVER BRUYNZEEL STORAGE SYSTEMS

Bruynzeel Storage Systems ontwikkelt, produceert, verkoopt en onderhoudt innovatieve opslagoplossingen voor kantoren, archieven en depots. Op deze pagina kunt u nog veel meer te weten komen over Bruynzeel Storage Systems.

De productie van Bruynzeel Storage Systems bevindt zich in Panningen, Nederland. De productiefaciliteit beslaat een oppervlakte van 28.000 m2. Bruynzeel Storage Systems is als producent, adviseur en installateur trendsetter in de ontwikkeling van ruimtebesparende archiverings- en opslagsystemen. Bruynzeel verkoopt in 9 Europese landen via eigen verkoopkantoren en heeft een wereldwijd netwerk van distributeurs in 43 landen.

AWARD WINNING

Bruynzeel Storage Systems behoorde in 2014 tot een van de beste geleide bedrijven van het midden- en grootbedrijf van Nederland. De kwalificatie maakt onderdeel uit van het ‘Best Managed Companies’ programma dat Deloitte en ING samen met VNO-NCW en TIAS School for Business and Society organiseert. Deloitte en ING concluderen dat de groep Best Managed Companies 2014 goed scoort op het thema ‘Innoverend ondernemen’.

Op 18 november 2015 ontving Bruynzeel storage systems de Limburg Export Award 2015 uit handen van Lilianne Ploumen, minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking. De Limburg Export Award is een initiatief van de Export Sociëteit Limburg en werd in 2015 voor de tiende keer uitgereikt. De vakjury beschouwt Bruynzeel als een schoolvoorbeeld van de innovatieve maakindustrie met een heldere, succesvolle exportstrategie en een gezonde bedrijfsvoering.

Best Managed Company

Bruynzeel Storage Systems is ook in 2015, 2016 en 2017 bekroond tot één van de beste geleide bedrijven van het Nederlandse midden- en grootbedrijf. Bruynzeel Storage Systems deed in 2015 voor de tweede keer mee en werd door de jury wederom geselecteerd tot een van de best geleide bedrijven van Nederland. Hiervoor beoordeelden Deloitte en ING de strategie, de bedrijfsvoering, de mate van innovatie en de financiële resultaten van Bruynzeel Storage Systems.

Best Managed Company

Ook in 2019 behoort Bruynzeel Storage Systems tot één van de beste geleide bedrijven van het Nederlandse midden- en grootbedrijf. De kwalificatie maakt onderdeel uit van het Best Managed Companies-programma van Deloitte. Uit de verschillende BMC-onderzoeken is Bruynzeel als één van de 63 Best Managed Companies naar voren gekomen.’Bruynzeel deed dit jaar voor de vijfde keer mee en werd wederom geselecteerd tot een van de best geleide bedrijven van Nederland.

BEDRIJFSVIDEO

WE ORGANISE YOUR SPACE.

Door het bieden van innovatieve, ruimtebesparende oplossingen.

Dit wordt ondersteund door onze kernwaarden:

Klantgerichtheid 

Onze klanten staan bij ons centraal. Het verhogen van de tevredenheid van onze klanten, leveranciers en stakeholders is onze leidraad. Wij luisteren naar hun behoeften, wensen en eisen en stellen alles in het werk om aan hun verwachtingen te voldoen. We willen dat ze bij ons terug blijven komen en ons aanbevelen bij anderen. Ze motiveren ons om succesvolle en nog creatievere oplossingen te ontwikkelen!

We hebben onze slogan “We organise your space” opgesteld, met de nadruk op het feit dat we de wensen van onze klanten centraal stellen bij onze bedrijfsactiviteiten en gedachten – elk moment van de dag. 

Integriteit

Wij geloven in langdurige relaties met collega’s, klanten en zakenpartners. We zijn eerlijk, open en direct in wat we doen en waar nodig, ondersteunen en helpen we elkaar.

We zijn verantwoordelijk voor ons eigen handelen en wat de gevolgen daarvan zijn voor onze stakeholders en onze omgeving. 

We garanderen dat alle leidinggevenden en medewerkers verantwoordelijkheidsgevoel, eerlijkheid en hoge ethische normen hoog in het vaandel hebben staan en altijd handelen in overeenstemming met de wet.

Expertise & teamspel

Ons doel is om met onze kennis en expertise innovatieve producten op de markt te brengen. Wij moedigen al onze medewerkers aan om hun expertise in te zetten om succesvolle resultaten te behalen. Het gaat erom de beste oplossingen en ideeën te vinden die ons op de kortst mogelijke termijn vooruit helpen, terwijl we voortdurend onze vaardigheden en kennis verbeteren. Teamwerk, elkaar helpen, wederzijds respect, betrokkenheid, steun en vertrouwen, zijn de principes die bij ons hoog in het vaandel staan. Deze principes gelden niet alleen in de omgang met collega’s, maar ook in de relaties met klanten en stakeholders.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is een fundamenteel principe bij Bruynzeel Storage Systems. Het staat voor onze verantwoordelijkheid voor mensen, milieu en opbrengst. We werken er voortdurend aan de meest milieuvriendelijke aanbieder van ruimtebesparende opslagoplossingen te zijn. Bij alles wat we doen, richten we ons op het verbeteren van onze Eco-Effectiviteit en Eco-Efficiëntie voor onszelf en onze klanten.

Ondernemersgeest & Winnaarsmentaliteit

We hebben een positieve houding en werken als team samen om de klus te klaren. We geven nooit op. We doen er alles aan om de best mogelijke oplossing te vinden voor elk probleem dat we tegen komen. We nemen verantwoordelijkheid en zorgen ervoor dat we doorgaan tot het einde. Ondernemers hebben moed, kunnen zich aanpassen, nemen risico’s en zijn hongerig naar succes. Wij, bij Bruynzeel Storage Systems, geloven dat iedereen zijn eigen ondernemersgeest kan ontwikkelen. Daarom hebben we er een van onze kernwaardes van gemaakt. We combineren dit met de waarde winnaarsmentaliteit, omdat we van onze mensen verwachten dat ze hun beste ideeën uitvoeren en waarmaken.

WERKEN BIJ BRUYNZEEL

Bruynzeel Storage Systems is een groeiende internationale organisatie. Bruynzeel heeft daarom regelmatig vacatures en stageplaatsen

KWALITEIT

Bruynzeel producten voldoen aan belangrijke internationale kwaliteitsnormen en zijn gecertificeerd door onafhankelijke experts in het werkveld.

HISTORIE

1897 Oprichting Stoomtimmerfabriek 'De Arend'
1920 Naamswijziging naar Bruynzeel
Naamswijziging naar Bruynzeel
1921 Verhuizing naar Zaandam

 

Productie van potloden, deuren, keukens en vloeren

1937 Uitbreiding assortiment met o.a. kasten
Bruynzeel richt zich vanaf nu ook op vloeren, wasproducten, fineer- en triplexproducten, keukens, kasten, scheidingswanden en potloden.
1953 Start productie houten archiefstellingen
1962 Introductie mobiele houten systemen
1970 Start productie stalen rekken
Start productie stalen rekken
1972 Oprichting van Bruynzeel Monta Magazijn Systemen bv.
Oprichting van Bruynzeel Monta Magazijn Systemen bv.
1983 Productie van compleet stalen verrijdbare opslagsystemen
Productie van compleet stalen verrijdbare opslagsystemen
1983 Noodzakelijke opsplitsing van Bruynzeel
Door de energiecrisis ontstaat de noodzakelijke opsplitsing van het concern in Bruynzeel deuren, vloeren, potloden, systeemwanden, kunststoffen, keukens en opslagsystemen.
1985 Bruynzeel Monta Magazijnsystemen verhuist productie naar Panningen
1991 Wijziging naam naar Bruynzeel Storage Systems bv.
Wijziging naam naar Bruynzeel Storage Systems bv.
2002 Bouw productielijn Sysco 1
De eerste intelligente bedieningspaneel genaamd Power3 met functies zoals toegangscontrole en MCMS maakte zijn intreden in de markt.

 

Introductie van de eerste Compactus® Dubbel Dekker systeem.

2006 Introductie van de Compactus® Office Electro
De Compactus® Office Electro wint datzelfde jaar de Orgatec Innovation Award.
2008 Bouw productielijn Sysco 2
Bouw productielijn Sysco 2
2013 Fusie van 4 merken in Bruynzeel Storage Systems

SAMEN NIEUWE CREATIES BEDENKEN

We geloven in samenwerking en daarom werken we nauw samen met interieurontwerpers, kantoorvernieuwers en ook met onze klanten, zoals Adecco, Bosch, Deloitte, E.on, Kellogg’s en Siemens. Spacefulness® biedt ook u intelligente, ruimtebesparende oplossingen en vormt altijd een onderdeel van het grotere geheel. We bieden u multifunctionaliteit en flexibiliteit – perfect afgestemd op uw wensen en werkwijze. Onze Research & Development-afdeling en ons ervaren klantenteam zorgen ervoor dat we onze producten zodanig kunnen vormgeven en aanpassen dat we aan al uw wensen kunnen voldoen. Kies voor Bruynzeel en u kiest voor gegarandeerde kwaliteit en duurzaamheid. De Bruynzeel fabrieken zijn ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd.

REFERENTIES

Amsab-ISG

Amsab-ISG

Museum van het Waalse leven

Museum van het Waalse leven

Schuurman Schoenen Enschede, Nederland

Schuurman Schoenen Enschede, Nederland

FRAC Bretagne, Frankrijk

FRAC Bretagne, Frankrijk

DLR Lexicon, Ierland

DLR Lexicon, Ierland

Het Depot van Kunstmuseum Freiburg, Zwitserland

Het Depot van Kunstmuseum Freiburg, Zwitserland

Brandweerkazerne Berlijn, Duitsland

Brandweerkazerne Berlijn, Duitsland

Universiteitsbibliotheek in Farnham, Verenigd Koninkrijk

Universiteitsbibliotheek in Farnham, Verenigd Koninkrijk

De bibliotheek van Birmingham

De bibliotheek van Birmingham

De universiteitsbibliotheek van Coventry, Verenigd Koninkrijk

De universiteitsbibliotheek van Coventry, Verenigd Koninkrijk

Regionaal Archief Östergötland, Zweden

Regionaal Archief Östergötland, Zweden

Mercer, Duitsland

Mercer, Duitsland

Zweedse grot wordt modern archief, Zweden

Zweedse grot wordt modern archief, Zweden

Uitgeverij Hachette, Frankrijk

Uitgeverij Hachette, Frankrijk

MHK – Museumslandschaft Hessen-Kassel, Duitsland

MHK – Museumslandschaft Hessen-Kassel, Duitsland

Addleshaw Goddard, Verenigd Koninkrijk

Addleshaw Goddard, Verenigd Koninkrijk

De dienstverlening van archivsuisse, Zwitserland

De dienstverlening van archivsuisse, Zwitserland

Swiss Re, Duitsland

Swiss Re, Duitsland

Bimeda, Ierland

Bimeda, Ierland

Kolleksjesintrum Fryslân, Nederland

Kolleksjesintrum Fryslân, Nederland

Schuurman Schoenen, Nederland

Schuurman Schoenen, Nederland

Archiefhuis Stavanger

Archiefhuis Stavanger

Thomas Sabo, Duitsland

Thomas Sabo, Duitsland

PWN, Nederland

PWN, Nederland

HVB Immobilien AG, Duitsland

HVB Immobilien AG, Duitsland

GL Events, Frankrijk

GL Events, Frankrijk

Advocatenkantoor Elmer & Partners, Denemarken

Advocatenkantoor Elmer & Partners, Denemarken

SAAB, Zweden

SAAB, Zweden

Bruynzeel Storage Systems, Roermond

Bruynzeel Storage Systems, Roermond

Transgene, Frankrijk

Transgene, Frankrijk

Pfefferle advocaten en belastingadviseurs, Duitsland

Pfefferle advocaten en belastingadviseurs, Duitsland

Leasingbedrijf Arval, Luxemburg

Leasingbedrijf Arval, Luxemburg

Kellogg, Duitsland

Kellogg, Duitsland

Celio International, Belgie

Celio International, Belgie

Siemens Real Estate, Duitsland

Siemens Real Estate, Duitsland

Rabobank IJsseldelta, Nederland

Rabobank IJsseldelta, Nederland

Nucleus – archief voor de civiele nucleaire industrie, Verenigd Koninkrijk

Nucleus – archief voor de civiele nucleaire industrie, Verenigd Koninkrijk

Kent County Council, Verenigd Koninkrijk

Kent County Council, Verenigd Koninkrijk

BHIC, Nederland

BHIC, Nederland

Gemeente Sluis, Nederland

Gemeente Sluis, Nederland

Hennessy Cognac, Frankrijk

Hennessy Cognac, Frankrijk

Schiphol Lost & Found, Nederland

Schiphol Lost & Found, Nederland

Dudley Archives, Verenigd Koninkrijk

Dudley Archives, Verenigd Koninkrijk

Archief van Frans

Archief van Frans

Archief van Fieneke

Archief van Fieneke

Archief van Mieke

Archief van Mieke

Archief van Hennie en Roel

Archief van Hennie en Roel

Archief van Willem

Archief van Willem

IMPULS-Leasing, Roemenië

IMPULS-Leasing, Roemenië

Arbejderbevægelsen, Denemarken

Arbejderbevægelsen, Denemarken

Gemeente Puurs, België

Gemeente Puurs, België

Vlaamse Gemeenschap, België

Vlaamse Gemeenschap, België

Securitas, Nederland

Securitas, Nederland

Public Record Office, Ierland

Public Record Office, Ierland

Historisch archief, Denemarken

Historisch archief, Denemarken

Johnson Controls VB, Duitsland

Johnson Controls VB, Duitsland

LEO Pharma, Denemarken

LEO Pharma, Denemarken

Stadsarchief Krefeld, Duitsland

Stadsarchief Krefeld, Duitsland

Centrale Archief Selectiedienst, Nederland

Centrale Archief Selectiedienst, Nederland

Centraal archief van het departement Bas-Rhin, Frankrijk

Centraal archief van het departement Bas-Rhin, Frankrijk

Landsarkivet Vadstena, Zweden

Landsarkivet Vadstena, Zweden

Groninger Audio Visueel Archief, Nederland

Groninger Audio Visueel Archief, Nederland

Het nationale archief, Liechtenstein

Het nationale archief, Liechtenstein

Ernst-Moritz-Arndt-Universiteit Greifswald, Duitsland

Ernst-Moritz-Arndt-Universiteit Greifswald, Duitsland

Universiteitsbibliotheek van West London, Verenigd Koninkrijk

Universiteitsbibliotheek van West London, Verenigd Koninkrijk

Universiteitsbibliotheek Greenwich, Verenigd Koninkrijk

Universiteitsbibliotheek Greenwich, Verenigd Koninkrijk

Boekentoren, België

Boekentoren, België

Bisschoppelijk Seminarie Gent, België

Bisschoppelijk Seminarie Gent, België

Bibliotheek Bilzen, België

Bibliotheek Bilzen, België

Bibliotheek van São Paulo, Brazilië

Bibliotheek van São Paulo, Brazilië

Nationale bibliotheek in Leipzig, Duitsland

Nationale bibliotheek in Leipzig, Duitsland

Universiteitsbibliotheek Split, Kroatië

Universiteitsbibliotheek Split, Kroatië

Bibliotheek Eindhoven (Witte Dame), Eindhoven

Bibliotheek Eindhoven (Witte Dame), Eindhoven

Koeweit Nationale Bibliotheek (CRSK), Koeweit

Koeweit Nationale Bibliotheek (CRSK), Koeweit

Campus Roskilde, Denemarken

Campus Roskilde, Denemarken

Covington & Burling LLP advocaten, België

Covington & Burling LLP advocaten, België

Sankt Birgitta School Bibliotheek, Denemarken

Sankt Birgitta School Bibliotheek, Denemarken

Bibliotheek San Francesco della Vigna, Italië

Bibliotheek San Francesco della Vigna, Italië

Erasmus Universiteit Rotterdam, Nederland

Erasmus Universiteit Rotterdam, Nederland

Øregård Gymnasium, Denemarken

Øregård Gymnasium, Denemarken

Universiteit van Bayonne, Frankrijk

Universiteit van Bayonne, Frankrijk

BBC London, Verenigd Koninkrijk

BBC London, Verenigd Koninkrijk

Bibliorura Roermond, Nederland

Bibliorura Roermond, Nederland

Bibliotheek Rosmalen, Nederland

Bibliotheek Rosmalen, Nederland

Newcastle University, Verenigd Koninkrijk

Newcastle University, Verenigd Koninkrijk

Aubusson: Stad van de Tapisserie, Frankrijk

Aubusson: Stad van de Tapisserie, Frankrijk

Cheltenham Art Gallery & Museum – The Wilson, Verenigd Koninkrijk

Cheltenham Art Gallery & Museum – The Wilson, Verenigd Koninkrijk

Geologisch Museum Lapworth, Verenigd Koninkrijk

Geologisch Museum Lapworth, Verenigd Koninkrijk

Frac Nord-Pas-de-Calais, Frankrijk

Frac Nord-Pas-de-Calais, Frankrijk

Artothèque de Mons, België

Artothèque de Mons, België

Nationaal Militair Museum, Nederland

Nationaal Militair Museum, Nederland

Naturalis, Nederland

Naturalis, Nederland

Museum van Jan

Museum van Jan

Noord-Jutlands Historisch Museum, Denemarken

Noord-Jutlands Historisch Museum, Denemarken

Van Gogh Museum, Nederland

Van Gogh Museum, Nederland

Stedelijk Museum Amsterdam, Nederland

Stedelijk Museum Amsterdam, Nederland

Koninklijk Museum voor Schone Kunsten, Antwerpen

Koninklijk Museum voor Schone Kunsten, Antwerpen

Musée Ingres, Frankrijk

Musée Ingres, Frankrijk

Gemeentemuseum Den Haag, Nederland

Gemeentemuseum Den Haag, Nederland

Musée de Valence, Frankrijk

Musée de Valence, Frankrijk

Rijksmuseum Amsterdam, Nederland

Rijksmuseum Amsterdam, Nederland

Tropenmuseum, Nederland

Tropenmuseum, Nederland

Naturalis, Nederland

Naturalis, Nederland

Museum Aan de Stroom (MAS), België

Museum Aan de Stroom (MAS), België

Kent County Council, Verenigd Koninkrijk

Kent County Council, Verenigd Koninkrijk

Karltex, Zweden

Karltex, Zweden

Ede & Ravenscroft, Verenigd Koninkrijk

Ede & Ravenscroft, Verenigd Koninkrijk

Chausport, Frankrijk

Chausport, Frankrijk

Matteo Thun, Italië

Matteo Thun, Italië

Die Steralisationsabteilung des Norra Älvsborgs Krankenhaus, Schweden

Die Steralisationsabteilung des Norra Älvsborgs Krankenhaus, Schweden

La Fiduciaria, Italië

La Fiduciaria, Italië

LEO Pharma, Denmark

LEO Pharma, Denmark

Meer informatie nodig over de oplossingen van Bruynzeel Storage Systems?