OVER ONS

Onze visie 

Onze visie is om wereldwijd marktleider te zijn in ruimtebesparende opslagoplossingen die ruimte creëren en bijdragen aan een duurzame planeet. In een wereld waar ruimte een schaars en waardevol goed is, zetten we ons in om organisaties wereldwijd te helpen hun ruimte op de meest efficiënte en effectieve manier te gebruiken om zo hun waardevolle documenten en collecties te behouden. Dit bereiken we door ruimtebesparende opslagoplossingen te bieden.

Door de continu groeiende bevolking en de voortdurende verstedelijking neemt de behoefte aan hulpbronnen dicht bij deze stedelijke gebieden toe. Het gebruik van onze ruimtebesparende opslagoplossingen verkleint de voetafdruk van opslag en daarmee het gebruik van natuurlijke hulpbronnen. Minder benodigde ruimte betekent minder kosten en heeft een enorme impact op de ecologische voetafdruk. Door continu te focussen op Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, passen we best practices toe op het gebied van energie- en waterbeheer en gebruiken we gezonde materialen om duurzaamheid voor de planeet te ondersteunen en gebruikers van oplossingen van Bruynzeel Storage Systems te ondersteunen.

De structuur van ons bedrijf

De geschiedenis van Bruynzeel begint met de oprichting in 1897. Onze ervaring met opslagoplossingen gaat terug naar 1953, toen Bruynzeel startte met het leveren van houten stellingen. In 1970 werden de eerste stalen, verrijdbare legbordstellingen ontwikkeld en met succes op de markt gebracht. Daarmee werd een nieuw tijdperk ingeluid waarin we onze klanten helpen met het efficiënt gebruik van opslagruimte en het bewaren van hun waardevolle documenten en collecties.

Vandaag de dag biedt Bruynzeel Storage Systems een compleet assortiment aan van stateof- the-art opslagoplossingen in meerdere klantsegmenten, waaronder archief, museum en bibliotheek. Onze creativiteit gebruiken we om onze ervaring toe te passen in nieuwe segmenten en geografische regio’s uit te breiden.

Als wereldwijde ontwikkelaar producent, adviseur en installateur beschikt Bruynzeel Storage Systems over een uitzonderlijk kennis- en expertiseniveau dat wordt gedeeld met en onderhouden door ons uitgebreide netwerk van klanten, segmentdeskundigen, architecten en ontwerpers wereldwijd.

History - Bruynzeel Storage Systems

Het hoofdkantoor en de productiefaciliteit van het bedrijf bevinden zich op één locatie in Panningen, Nederland, met een oppervlakte van 28.700 m2. De productiefaciliteit is de beste in zijn soort door een hoge mate van automatisering.

Bruynzeel Storage Systems levert zijn diensten en producten in tien Europese landen via eigen verkoopkantoren en wereldwijd via een netwerk van dealers in vijftig landen. Deze commerciële teams worden bijgestaan door een ervaren team van projectmanagers en specialisten die de behoeften en zakelijke vraagstukken van onze klanten kunnen vertalen naar ultieme oplossingen en zorgen voor een vlekkeloze uitvoering van elk afzonderlijk project.

Bescherm het verleden, verbeter de toekomst

Misschien is het vandaag de dag wel de belangrijkste mondiale uitdaging hoe we de planeet “in vorm” kunnen houden voor toekomstige generaties. Ruimte wordt een schaars goed als gevolg van de voortdurende groei van de bevolking en de middelen die nodig zijn om deze groei te ondersteunen, zorgen in ruil daarvoor voor kritieke niveaus van giftige vervuilende stoffen op de hele planeet. Dat brengt ons bij de vraag: Hoe kunnen ruimtebesparende opslagoplossingen helpen om dit effect te verminderen en een schonere planeet creëren, duurzaam voor de toekomst?

Bij Bruynzeel Storage Systems bekommeren we ons om de toekomst. We willen bijdragen aan een betere wereld waarin de bevolking toeneemt en er daardoor een groeiende behoefte is aan efficiënt gebruik van ruimte en aan natuurlijke grondstoffen. Wij geloven dat slimme opslag het verschil maakt, zowel in het beschermen van het verleden als in het verbeteren en dus het versterken van de toekomst.

Compactus Dynamic 2 XT - Bruynzeel Storage Systems
Dynamic 2 App - Bruynzeel Storage Systems

Conservering gaat niet alleen over het opslaan van objecten of documenten, maar ook over het beschermen van kennis en informatie. Kennis die kan worden ontsloten om de toekomst te verbeteren. Het ontsluiten van informatie is alleen waardevol als we ervan kunnen leren en deze gebruiken voor het verbeteren van beslissingen die ons dagelijks leven beïnvloeden.

In ons productieproces omarmen we actief het waterbeheer en focussen we op de materiële gezondheid door gebruik te maken van ongeolied staal. Dit bespaart niet alleen een enorme hoeveelheid water, maar voorkomt ook dat er giftige chemicaliën worden gebruikt om het staal te reinigen.

We willen de juiste dingen doen voor onze planeet, voor onze mensen en een positieve invloed hebben op het leven van onze medewerkers, hun families en de plaatselijke bevolking.

Door gebruik te maken van duurzame ontwerpprincipes verlagen we niet alleen onze eigen milieuvoetafdruk. Het helpt ook om de voetafdruk van onze klanten te verkleinen! Een betere toekomst door het gebruik van onze oplossingen.