EEN VEELZIJDIG PRODUCTASSORTIMENT VOOR ZOWEL DE INRICHTING VAN EEN OPENBARE BIBLIOTHEEK ALS OOK DE DEPOTOPSLAG VAN LITERATUUR

Een bibliotheek is een dynamisch omgeving die ruimte biedt aan ontspanning, ontmoeten, ontdekken en het stimuleren van persoonlijke ontwikkeling. Bruynzeel Storage Systems biedt een veelzijdig productassortiment voor zowel de inrichting van openbare bibliotheek als ook de depotopslag van literatuur.

BIBLIOTHEEKREKKEN

Bibliotheekrekken zijn bepalend voor de inrichting van een bibliotheek. De bibliotheekrekken van Bruynzeel Storage Systems zijn leverbaar in diverse afmetingen en met diverse afwerkingen. Het systeem is modulair uit te breiden en u heeft keuze uit een breed aanbod van accessoires.

VERRIJDBARE BOEKENKASTEN

Als het op efficiënte benutting van de ruimte aankomt, bieden verrijdbare opslagoplossingen veel voordelen ten opzichte van vaste bibliotheekrekken. Er is slechts één toegangspad nodig. De verrijdbare rekken kunnen afzonderlijk of allemaal tegelijk worden verplaatst, zodat daar waar nodig een gangpad ontstaat. Verrijdbare opslagsystemen worden vaak gebruikt voor archivering van lectuur. Toch zien we steeds vaker dat verrijdbare kasten ook in het publiek toegankelijke deel van de bibliotheken worden toegepast.

INSPIRATIE: EEN VERRIJDBARE SCHOOLBIBLIOTHEEK

In een school in Roskilde wordt met behulp van verrijdbare kasten de functie van aula en bibliotheek gecombineerd in een ruimte. Normaal gesproken kunnen leerlingen gebruik maken van de bibliotheek, maar voor bijeenkomsten in de aula wordt de bibliotheek van deze school letterlijk gesloten.

SAMEN NIEUWE CREATIES BEDENKEN

We geloven in samenwerking en daarom werken we nauw samen met interieurontwerpers, kantoorvernieuwers en ook met onze klanten, zoals Adecco, Bosch, Deloitte, E.on, Kellogg’s en Siemens. Spacefulness® biedt ook u intelligente, ruimtebesparende oplossingen en vormt altijd een onderdeel van het grotere geheel. We bieden u multifunctionaliteit en flexibiliteit – perfect afgestemd op uw wensen en werkwijze. Onze Research & Development-afdeling en ons ervaren klantenteam zorgen ervoor dat we onze producten zodanig kunnen vormgeven en aanpassen dat we aan al uw wensen kunnen voldoen. Kies voor Bruynzeel en u kiest voor gegarandeerde kwaliteit en duurzaamheid. De Bruynzeel fabrieken zijn ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd.

Meer informatie nodig over de oplossingen van Bruynzeel Storage Systems?